Zoran Stanišin

O MENI

mOJA pRIČA

Moja priča je prilično jednostavna… Volim da sačuvam ono najdragocenije momente skrojene od čistih emocija. 

Godine su se nizale, a umetnost fotografisanja postajala je način života. Svakom novom fotografijom nastavljao sam tradiciju, izgrađivao se, sazrevao, učio, oblikovao se… stvarao svoj lični, umetnički pečat. 

Verujem u pozitivnu energiju i silu koju ona sa sobom nosi. Najradosniji životni trenuci koje delimo sa najdražima su ujedno i momenti kada smo najzahvalniji na svemu. To su trenuci kada su srca puna, oči najsjajnije, a zagrljaji najjači. Jedan od tih, najvažnijih životnih trenutaka upravo je vaše venčanje. Dan kada slavite svoju malu pobedu i romantičnim zavetima počinjete svoju bajku. Dan kada ste od glave do pete obučeni u ljubav –  na Vama je konačno venčanica iz snova, a Vaš princ je elegantniji nego ikada. Dan kada vas voljeni muškarac čvrsto drži za ruku i Vi u cipelicama koje vam savršeno pristaju hrabro krećete u najlepšu avanturu svog života. 

Reč fotografija prevedena slobodnijim umetničkim izrazom znacila bi „crtanje svetlom“. Onda, hajde da vašu priču zabeležimo najlepšim snopom svetlucavih zraka! 

Znajući da je venčanje najbitniji događaj u životu svake žene, već više od 20 godina kreiram fotografije i video zapise na neki samo svoj, poseban i jedinstven način. Zajedno, uspomene stvorene srcem, a ispisane svetlom – učinićemo večnim.

Zoran Stanišin
fotograf i videograf